DONATO RISTORANTE-PIZZERIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 601 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Donato Ristorante-Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 20:36 Heel lekker!!!
13 apr 2024 om 20:13 Ik heb nog nooit zo'n koude pizza gekregen. Ik woon dichtbij dus des te vreemder. Daarentegen moet ik wel zeggen dat de smaak van de pizza echt wel lekker was. Met andere woorden, als de pizza goed warm was geweest dan kreeg het een 10 maar nu een 7
10 apr 2024 om 14:38 Super snel bezorgd en heerlijke pizza, niks om aan te merken
7 apr 2024 om 18:47 Great food , wonderful people. Always worth it.
5 apr 2024 om 22:51 De allerlekkerste pizza’s van Nederland!! Deeg incredible! En toppings smaakvol. Uitermate nette en vriendelijke bezorger. We loved it !
3 apr 2024 om 20:08 Prima & lekker pizza’s
2 apr 2024 om 20:51 Slecht eten Koud en klein porties for 55€ En een verbrande pizza
1 apr 2024 om 22:15 Delicious!
1 apr 2024 om 11:33 Super pizza's,the best!
17 mrt 2024 om 15:46 Gery good taste pizza!
14 mrt 2024 om 2:09 I love their pizza, top quality and delicious dough. I ordered on wedsneday evening and the delivery was super fast. Less than 30 minutes.
10 mrt 2024 om 20:35 Eten was lekker, maar meer dan 90 minuten wachten voor een pizza? Dat is teveel…