DONATO RISTORANTE-PIZZERIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 468 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Donato Ristorante-Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 21:56 Lange bezorgtijd maar dat was te verwachten op zaterdag. Betaald voor extra tonijn en olijven maar de pizza was erg karig belegd. Erg jammer voor een pizza van 20 euro
25 jan 2023 om 19:02 Longer delivery but worth the wait, pizza iz amazing
25 jan 2023 om 11:24 Very tasty italian-style pizza! The delivery time is a bit long (50-60 min also during weekdays). Pizzas are quite expensive, but the quality is good.
14 jan 2023 om 19:33 Beste pizza in Den Haag!
13 jan 2023 om 22:12 Heerlijk eten! We hadden 3 gerechten en alle drie waren ze heel goed. Alles werd netjes en warm bezorgd.
13 jan 2023 om 21:41 Excellent !
6 jan 2023 om 21:03 Oprecht de beste pizza in de buurt, bezorgtijd en prijs zijn wel erg hoog.
6 jan 2023 om 14:22 Koude pizza. Deeg half nat. Misselijk geworden van deze troep.
14 dec 2022 om 19:51 Het is nu al een paar keer gebeurd dat mijn bestelling veel te laat was. Daarom bestel ik al eerder dan wanneer we eigenlijk willen eten. En erger nog: de pizza’s zijn koud en vanavond zelfs veel zwarte plekken. Helaas…
11 dec 2022 om 22:10 Het duurde lang en het was koud bij aankomst. Lasagna heeft bijna geen tomatensaus
3 dec 2022 om 9:37 Donato is one of my favorite restaurants, for sure the best pizza I had in Den Haag...until yesterday that is. Not sure why but it looked like the dough of both Four Seasons (Quattro Stagioni) and Pizzica did not grow properly and was kind of wet.